교수소개
교수소개
-
-
-
- BOUSSICAUD NICOLAS ANNICK MICHEL / 교수
- 042)629-6420
- n.boussicaud@inbp.com
-
-
- 심미경 / 교수
- 042)629-6865
- smk0102@hanmail.net
조교
-
- 황수희 / 조교
- 042)629-6847
- abcd2123@nate.com
-
- 공다윤 / INBP 실습조교
- 042)629-6425
- ekdbs6278@naver.com
- 학력사항
- 단국대학교 영어영문학과 문학사
- 단국대학교 일반대학원 영어영문학과 석사
- 단국대학교 일반대학원 영어영문학과 박사
- 경력사항
- 전) 백석문화대학교 겸임교수
- 전) 정화예술대학교 겸임교수
- 전) 인문과기술 연구소 대표
- 단국대학교, 명지대학교 출강
- 학력사항
- INBP 제빵 졸업
- ENSP 제과 졸업
- 프랑스 국가 자격증 CAP 제빵/제과
- 경희대학교 조리서비스경영학과 졸업
- 경희대학교 일반대학원 조리외식경영학과 석사 졸업
- 경력사항
- 프랑스 ‘Boulangerie Utopie’, ‘KL Pâtisserie’, ‘Pierre Hermé Paris’에서 스타쥬
- Bakeplus에서 재료 테스트 및 메뉴개발 업무 경험
- 학력사항
- SAIT Professional Cooking 졸업
- SAIT Commercial Baking 졸업
- 우송대학교 조리외식경영과 졸업
- 경희대학교 조리외식경영과 석사 졸업
- 경희대학교 조리외식경영과 박사 수료
- 경력사항
- 롯데호텔 제과장
- 장안대학교 출강
- 배재대학교 출강
- 국제한식조리학과 출강
- 학력사항
- Ellesmere College, Ellesmere, Shropshire, 1998
- 경력사항
- Executive chef/consultant “The Afro Chef” 15 Kitchen+Bar
- Personal/Private chef “The Afro Chef” to the Lee family of Singapore
- Personal private chef on 48 metre private yacht
- Chef de cusine and Head Pastry chef Restaurant Fiftythree, Singapore
- Consultant pastry chef for * Maze and Maze Grill Gordon Ramsey holdings
- Head Pastry Chef and Senior Chef de parti, Anthony’s Restaurant
- 학력사항
- Ellesmere College, Ellesmere, Shropshire, 1998
- 경력사항
- Executive chef/consultant “The Afro Chef” 15 Kitchen+Bar
- Personal/Private chef “The Afro Chef” to the Lee family of Singapore
- Personal private chef on 48 metre private yacht
- Chef de cusine and Head Pastry chef Restaurant Fiftythree, Singapore
- Consultant pastry chef for * Maze and Maze Grill Gordon Ramsey holdings
- Head Pastry Chef and Senior Chef de parti, Anthony’s Restaurant